Vi kan med glädje meddela att vi har inlett ett samarbete med den välrenommerade utbildningsanordnaren Kaplan International vilket innebär att vi nu kan erbjuda språkresor till skolor i Los Angeles, San Francisco, San Diego och Santa Barbara. Kaplan International har över 75 års erfarenhet av undervisning och är en etablerad, respekterad och betrodd global utbildningsanordnare med ett rykte om akademisk excellens och elevframgång. Samarbetet innebär förutom språkkurser och boende att du får ett bättre pris genom att åka med oss.

Språkkurserna vänder sig till vuxna från 16 år, finns på flera olika nivåer och passar alla. Du väljer själv studietakt och hur länge du vill läsa, från två veckor upp till ett år. Läs en semesterkurs och ha mycket tid till att upptäcka Kalifornien, förbättra din engelska på snabbast möjliga sätt genom att läsa en intensivkurs eller väljer du att läsa på en takt mittemellan. Vi erbjuder även kurser i business english. Språkkurserna startar året om och sker i mindre klasser. Du kan välja att lägga upp dina studier under en längre mer intensiv period som berättigar till studiemedel från CSN eller väljer du en kortare och mindre intensiv period som gör att du slipper studentvisum.

Calistudies hjälper till att hitta rätt utbildning för just dig. Välj själv om du vill boka boende genom oss och fördjupa dig i en ny kultur och lär dig språket. Antingen bor du hos en amerikansk värdfamilj eller bor du tillsammans med andra studenter och får vänner för livet. Efter avklarad utbildning har du inte bara träffat vänner och upplevt Kalifornien utan också förbättrat dina framtida akademiska och yrkesmässiga möjligheter och blivit tilldelad ett certifikat för avklarad utbildning.

Se skolorna här!