Efter incheckningen på Arlanda så mötte jag upp Therese och Katarina som också ska plugga på Santa Barbara City College. Vi gick på flyget och som tur var så var det ingen försening, vi landade dessutom tidigare än beräknat och hade direktflyg med en restid på totalt 11h. Inte nog med detta så hade vi gratis wi-fi på flyget vilket gjorde hela resan lite roligare. Kort sagt så blev en riktigt smidig resa över Atlanten.

Efter flygresan var det dags för säkerhets och visumkontroller och en intervju på flygplatsen etc. när detta var klart begav vi oss mot Santa Barbara 😀

Vi tog en buss dit som släppte av oss en bra bit ifrån än vi trodde den skulle. Där träffade vi även några andra tjejer som också skulle till samma ställe. Så där stod vi 6 tjejer med 12 väskor sammanlagt.. Tillslut fick vi tag på en liten taxi, där chauffören påstod att allt bagage skulle få plats plus oss själva. Ingen av oss trodde ju att detta skulle gå vilket chauffören vägrade att inse så det slutade med att vi delade upp oss. Istället så hoppade vi andra på en liten lokal buss utan varken dörrar eller fönster, som tog Max 25 pers. Och eftersom det var så trångt på den här lilla lokalbussen så höll resväskorna på att åka ut på vägen 😂 och lokalbefolkningen på bussen skällde på oss att vi måste lämna plats för andra resenärer.. 🙈

MEN nu är jag i varje fall äntligen framme! 😀