Sen jag fick mitt boende på La Brezza har dem senaste dagarna känts som semester och det är svårt att smälta att det här är ens nya hem. Njuter av solen, värmen och alla härliga nya människor jag träffar här. Dem senaste dagarna har jag varit på skolans barbeque lunch samt på ett beach party för oss internationella studenter. Jag har även varit på hemmafester i Isla Vista, spelat beerpong, legat vid poolen, ätit god mat (läs hamburgare och tacos!) och haft det riktigt bra. Det är svårt att inte älska det här stället och det gäller verkligen att ta vara på varenda minut här, då jag vet att terminen kommer gå fort förbi. Idag börjar även skolan så ska bli skönt att komma igång med alla lektioner, träffa sina lärare och få tillbaka lite rutiner.

Kurserna som jag har valt är Tennis, Marketing, Business, International Business och en Reporting and Writing kurs. (Mer om dem i ett annat inlägg) 

🎓 MALIN 🎓