Förra veckan bestämde jag och Fannie oss för att hänga med våra amerikanska killkompisar på en dagsfest i Isla Vista, ligger ungefär 15-20 minuter från oss. Som jag skrev i ett inlägg tidigare så är festerna på IV som i en amerikansk film. Den här gången var det exakt samma sak. Det var sol, varmt och bra stämning. Vi befann oss utomhus där det var en DJ, alkohol och en hoppborg (???). Vi hängde runt där fram till kl 17 ungefär och åkte tillbaka till Beach City (där vi bor), käkade middag och begav oss tillbaka till samma hus där det var dags för fest igen. På kvällen förvandlades den här dagsfesten till en nattklubb. Det var lätt en av de roligaste dagarna jag haft. Vi stod och dansade i princip hela kvällen tillsammans med våra vänner och hade en riktigt bra kväll. Den här dagen var lätt en av de roligaste och bästa so far här i Santa Barbara.
IMG_4931IMG_4920IMG_4929