Tänk er detta. En killkompis kör oss till ett berg som vi bokstavligen behöver springa upp för för att hinna. När vi väl kommer upp så har vi en utsikt över hela Santa Barbara och Isla Vista på vår vänstra sida och på vår högra sida har vi en fantastisk solnedgång. Det blir mörkare och hela Santa Barbara lyses upp nedanför oss med massor utav lampor ni vet som man ser i filmer? Ovanför oss har vi en svart himmel full med stjärnor och vi ser till och med Vintergatan? Igår upplevde jag Cali livet, på riktigt! Vi pratade om att göra detta till en veckorutin. Tänk att få sitta här typ varje söndag och bara titta ut på något så vackert, njuta och umgås med sina fina vänner på samma gång? Detta är fantastiskt, på alla sätt och vis. Det bästa av allt, är att mina bilder jag lagt upp här är inte ens rättvisa, det var even more beautiful in real life. No joke!

IMG_5255IMG_5250