Ikväll är det Oscars galan, och det har verkligen märkts i LA hela helgen! I fredags var vi på ett pre-Oscars event som även var för att samla in pengar för Make A Wish Foundation. Det var på en helt ny restaurang som heter VIVA, så det var kul att se! Efter det åkte vi till Warwick en stund, vilket kändes lite konstigt eftersom vi fortfarande hade på oss våra långklänningar från eventet haha.. Men vi hade kul ändå!

Sen hade vi tänkt åka hem ändå hyfsat tidigt, men när vi stod och väntade på ubern hem så kom det förbi en vän till oss och frågade om vi ville med till en efterfest som skulle vara hur kul som helst, så vi kunde inte riktigt säga nej! När vi väl kom dit så blev vi starstrucked typ 100 gånger om haha, det kändes som att alla LA’s skådisar och sångare hade samlats på ett och samma ställe! Var så lycklig över att få säga hej till några av mina favoritskådisar haha! 😳😍
Igår var vi ett gäng som åt brunch på Soho House i Malibu, jättemysigt ställe med utsikt över havet. Malibu är lätt min favoritdel av hela LA, hade kunnat vara där varje dag! Åk verkligen dit någon dag om ni har tillfälle, till Malibu piren eller någon strand, som El Matador beach! Ni kommer inte ångra det!

Idag tror jag att vi bara ska ta det lugnt här hemma, kolla på galan och äta popcorn.

Hoppas ni också har haft en bra helg!
Kram