Idag mellan mina klasser åkte jag ner en sväng till Santa Monica Piren. Att bo i LA såhär pass länge som jag gjort (4 år) så glömmer man ibland hur otroligt fint det är. Jag blir ofta påmind med alla palmer och solnedgångar men ibland är det bra att verkligen se en hel plats och utsikten. Jag tycker om att då och då åka ner till Santa Monica beach och speciellt piren för att bli påmind om hur otroligt fint det egentligen är. Vädret va helt perfekt också, önskar dock jag haft bikinin med mig och fått en start på en bränna men naaah det får la ta o vänta. Hursomhelst en jättefin och nödvändig dag med lite kvalitetstid med mig själv.

// I went to Santa Monica beach and the pier today between my classes. Living in LA for such a long time like I have, I’ve been here for 4 years now. I sometimes forget how beautiful this city is. I’m often reminded with all the palm trees, sunsets etc but sometimes it’s just nice to go to a place and really appreciate the view and how amazing it is. I love from time to time to go down to Santa Monica Pier, it has kind of became the spot I go to when I need some alone time. And the weather today was just perfect, I only wished I had brought a bikini so I could’ve worked on my tan but guess that will have to wait until next time. Anyway, a really great and much needed day for me.