Äntligen spring break! Sista veckan innan lovet var superintensivt med alla midterms. Hade stora prov och uppgifter i alla klasserna och finals i min intensivkurs i konsthistoria. Så det kändes sååå nice att bli klar med allt det och få en veckas ledighet.

Och det började så bra med en weekend-resa till Las Vegas med Marthe för att fira Jasons födelsedag! Har alltid kul i den staden, finns så mycket att se och göra haha. Känns nästan som en låtsas-stad, som att man går omkring i kulisser eller något? Jättemärkligt, men så kul att se haha! Det häftigaste av aaaallt var ju dock att vi fick åka med ett privatjet 😳 hur ballt?? När vi kom fram så åkte vi direkt till Marquee på Cosmopolitan, så festen började verkligen på en gång. Drack mojitos, dansade och åt massor av god mat (passade på när det enda ens studentbudget räcker till annars är typ nudlar lol). Nästa dag så gick vi runt lite och kollade oss omkring i Vegas och sedan flög vi tillbaka till LA på eftermiddagen. Nu har jag bara tagit det lugnt, solat och njutit av att vara ledig. Känns som en riktigt bra start på lovet!