Han som tog fotot sa att det skulle se “jättecoolt” ut om höll våra solglasögon utsträckta framför oss.. Man ba??? Haha för att det känns ju så naturligt?😂

Dag nummer 2 av Coachella började med ett Bumble-event, “Winterbumbleland”, som hostades av Kendall och Kylie Jenner. Hur snygga är inte dem då??? Helt stört! I alla fall så hade de (ja, alltså inte Kendall och Kylie..) skapat ett vinterland mitt i öknen – med snömaskiner, en stor igloo där det fanns en isbar och allt möjligt för att få det att kännas som vinter. Riktigt coolt faktiskt! Kändes lite som hemma haha.. Det bjöds på Bellini, olika mindre maträtter, sockervadd (hur längesen var det inte man åt det?!) och så fick man håret uppsatt eller stylat om man ville det. Älskar sådana event, det är så kul att gå omkring och kolla på allt och se alla roliga idéer de kommit på för just den festen!

Sedan åkte vi hem och fixade oss inför kvällen och åkte till festivalen. Var nog den bästa kvällen där! Vi såg bland annat Future, Bon Iver, Martin Garrix och Lady Gaga uppträda! Lady Gaga var såååååå himla bra, så jäkla cool! Vi skulle egentligen på Neon Carnival den kvällen, vi hade wristbands och allt fixat men vi valde att skippa det för att vara kvar och se henne spela. SÅ värt det haha!! Har inte riktigt varit något speciellt fan av henne tidigare, men hon var så himla grym, skulle lätt vilja gå och se henne spela någon mer gång!

Kram!