Sista dagen av Coachella var faktiskt den bästa, tycker jag! Det började med att vi hängde lite vid huset som vi bodde i och åkte sedan iväg ett helt gäng tjejer till “Katy Perry’s Recovery Brunch”. De tänkte väl att alla kunde behöva återställa sig lite efter några dagar i öknen haha, så de bjöd på bloody mary’s, energi-juicer, kristall-healing och allt möjligt.

De lanserade Katy Perrys skomärke så vi alla fick prova ut varsina par skor med Coachella-tema. Hur nice?! Men BÄST av allt var nog att man fick göra sin egna parfym. Det är något jag alltid velat testa, så det kändes ascoolt. Det fanns även photobooths (som kan vara något av det roligaste som finns?!) men efter att vi bara hunnit ta en bild så dog alla iPads som skulle ta dem för att det var för varmt ute.. Så typiskt 😅 Men det var i alla fall en riktigt kul fest med assköna tjejer!

Sedan åkte vi vidare till festivalen och mötte upp några vänner, dansade loss till Tove Lo (som var så bra!), Lorde och Kendrick Lamar. Sedan åkte vi hemåt mot LA. Dock fick vi inte åka ut från parkeringen förrän kl 2 på natten för att de stängde av utfarten mellan 10-2. Hur knäppt är inte det? Men kunde sova hela vägen hem som tur var. Var SÅ trött! Så himla mycket som hände från morgon till kväll hela helgen. Men det var sjukt kul och är så lycklig över att jag kunde åka dit i år igen! Det är verkligen en speciell festival som är riktigt kul att ha varit med om.
Kram!!