Palm Springs, here we come!!!! Tog en liten dags trip till Palm Springs vilket va så otroligt skönt. Åkte dit med Rafael, Taylor och Brandi. Det va jätte trevligt och super härligt. Tror vi spenderade kanske 4 timmar i hot tuben under lördagen haha. Snacka om mjuka muskler efteråt. På kvällen beställde vi Thai mat och satt ute vid poolen och pratade bara, vi alla va helt slut efter dagen i solen. På söndagen åkte vi till DesertX som är någon slags utställning med glashus. Tyvärr har de flesta tagits ner men ett finns kvar så vi åkte dit.

// Palm Springs, here we come!!!! We took a little small vacation trip to Palm Springs which was amazing and very necessary. I went there with Rafael, Taylor and Brandi. It was so nice just going away for a little bit. I think we spent like 4 hours in the hot tub during Saturday haha. At night we ordered Thai food and sat by the pool just hanging out because we were all tired from the day in the sun. During Sunday day we went to DesertX which is a exhibition with glasshouses. Unfortunately they took most of them down but there was one left which we went to see.