I söndags jobbade jag och Maria tillsammans och bestämde oss för att ta en liten kvällstripp till Malibu. Vi tog med oss var sin bok och bara tog det lugnt. Det va så skönt och att höra vågorna är ju helt otroligt. Det va väldigt många surfare ute just då också, hade så gärna velat kunna surfa men får nog inse det inte riktigt är min grej haha. Jag är jätterädd för hajar och har väldigt stor respekt för vatten och havet så ja, men en gång till skulle jag allt vilja prova det. Vi stannade såklart på vårt favorit smoothie ställe och köpte återigen en “mystik” alltsåååå så god!

// Last Sunday me and Maria worked together and afterwards we decided to take a little evening trip to Malibu. We brought our books and just had a very relaxed evening. It was so nice and just hearing the waves, I love it. There were also a lot of surfers out at that time, I would really like to know how to surf but I think I need to accept it just not for me haha. I’m terrified of sharks and lots of respects for water and the ocean so yea, I would like to give it another try though. And of course we stopped at our favorite smoothie spot, soooo good!