Hej där lovebugs!

Nu är jag tillbaka i LA igen efter en månad hemma i Sverige med familj och vänner. Haft det så himla roligt, tiden gick dock på tok för fort. Så nu kommer några härligt inlägg från månaden i Sverige!

Jag åkte till Sverige den 15 juli, fick göra en nödlanding på Island för en av motorerna slutade att fungera (AAAHHH!!!!) och fy tusan så trött jag va. Fick ta in på hotell någon timme, fick lite lunch om någon timmes sömn innan vi fick åka tillbaka till flygplatsen igen. Väl där fick jag slänga en Rootbeer som jag köpte med mig till mamma för hon aldrig smakat där, måste sett så liten ut när jag sa i säkerhetskontrollen “but it’s a gift for my mum…”. Jag va i Island i ca 10 timmar och anlände i Stockholm 13 timmar än beräknat, den 17 juli. Plus allt detta va mamma och pappa i Stockholm för att hämta mig så blev en lång kväll för dom på Max parkering efter allt annat stäng haha. Väl hemma vid 6:00 på morgonen sov vi väldigt gott.

// Hello lovebugs!
I’m back in LA after a month in Sweden with family and friends. Had such an amazing time, time went by way too fast tho. The next few posts will be about my time in Sweden.
I went to Sweden on the 15th of July and had to do an emergency landing on Iceland because one of the engines stopped working (aaaahhh!!!!) I got the chance to go to a hotel for some lunch and about an hour sleep before we went back to the airport and I must have looked so little in the security check when I couldn’t bring the Rootbeer I bought for my mum, she has never had one. I was like “but it’s a gift for my mum….” haha! Anyways, I arrived in Stockholm 13 hours later than expected and since my mum and dad were gonna pick me up they had a long night waiting as well. Got home to my hometown around 6am on the 17th July. I slept like a baby that night.

 

Airport in Iceland….

View from the hotel

On our way from Stokholm

Delicious dinner at Sara and Daniel’s place Monday evening (august 17th) – YUM!

Dessert – YUM YUM YUM

Tuesday evening me and my sister went to Pinchos for some dinner and drinks to celebrate her first day of Vacation!