Igår ställdes kl på 3:40 på morgonen och nej jag skulle inte iväg till flygplatsen för att åka på en tropisk och helt underbar resa, jag skulle registrera mig för att vara en Extra, en av alla dessa personer i filmer osv som är i bakgrunden. Jag har några kompisar som gör det och dom tycker det är jättekul, plus ett ypperligt tillfälle att träffa och knyta kontakter. Men så är det ju det här med att vara internationell, och jag vill inte skrämma er nu men va beredd på att saker och ting bara är snäppet svårare och en hel del dokument behövs för i princip allting. Sååå, som sagt uppe före tuppen ens planerat att vakna steg jag upp och åkte iväg till Burbank. Jag va där vid 5:30 på morgonen för tar ca 1,5-2 timmar att åka dit från mig. När jag va där va det redan ca 40-50 personer före mig i kön och man måste vara där tidigt för dom släpper bara in 67 personer. Kl 9:00am började insläppet och det fanns 52 rutor så man blir det första och garanterad sittplats inne. Jag va den 52 personen! PHEW. Meeeen så är jag ju internationell och jag läste all information innan, såg till att ha med mig allt som hemsidan sa att man behövde men näpp som internationell va man tvungen att ha ett till dokument för att bli tillåten att få jobba med dom… kanske bör nämnas på hemsidan för är inte så kul att vänta i en 3 timmars kö och sen bli tillsagd att man inte kan bli insläppt. Men det va bara att vända på klacken och åka hem. Så nu får jag se om jag kommer göra om den här proceduren och faktiskt bli insläppt eller om jag struntar i det helt och hållet. Vi får se. På kvällen hade jag klass och ni må tro att jag somnade gött igår kväll! Ohhh boy.

// Yesterday early morning I put my alarm on 3:40am and nope I was not going to the airport and on a tropical and amazing vacation, although I kept pretending I were so I would get out of bed. Nope nope I was going to sign up to become an Extra in movies etc. I’ve got a few friends doing in so I thought why not and it’s also a great way to meet people and create good connections. It all sounds wonderful doesn’t it, but let me tell you this.. I got there at 5:30am because it takes me about 1,5-2 hours from my place to Burbank and I waited in line for 3 hours, they had 52 squares in line and I was the 52nd person PHEW. But when it was time to enter the building at 9:00am they didn’t let me in!!!! I had checked and double checked their website to make sure I brought all the right documents and still, because I’m international I needed more. So yea, it was just to give them a huge fake smile and go home again. Not sure if I’ll do this whole thing again or if I will just skip it. We shall see. Later at 7:30pm I had a class and I’m sure you can all imagine how amazingly great I slept last night. Ohhh boy.