Denna lördag var nog den roligaste på länge!😄
Den började med att jag & Leonora åkte till The Beverly Hilton för att se en fashion show, då det är Los Angeles fashion week just nu. Så vi minglade omkring där och kollade på konstutställningen de hade medan vi väntade på att showen skulle starta. Dock tog det himla lång tid innan den faktiskt började och vi blev mer och mer hungriga, så vi åkte iväg till Cecconi’s för lunch. Vi hade nämligen tänkt åka tillbaka och se showen efter att vi ätit men medan vi satt där så blev vi plötsligt inbjudna av en kompis att följa med till Las Vegas över en natt, haha!

Planet skulle gå om 1,5 timme så istället för att åka tillbaka till showen åkte vi snabbt hem och packade en väska och drog sedan direkt till flygplatsen i Burbank där vi även mötte upp Marthe, Lisa och Emma! Var såå kul att träffa min Marthis igen efter att vi varit på olika ställen hela sommaren ❤️ (vilket ni säkert kan se på bilderna nedanför 😂) Var även så himla kul att åka ett helt tjejgäng den här gången, tycker så mycket om dem allihopa!

I alla fall – när vi landat så åkte vi snabbt till hotellet vi skulle bo på för att lämna väskorna & byta om och sedan direkt till middagen på Tao, som är en så nice restaurang på The Venetian. Jättegod asiatisk mat och mitt i rummet har de en flera meter lång Buddha-staty, haha. Sedan gick vi upp en trappa där Tao’s klubb ligger och dansade och firade att två av gästerna vi var med skulle gifta sig. Så roligt! Efter det åkte vi vidare till XS nightclub där The Chainsmokers spelade och sedan blev det även efterfest på deras takvåning med ett stort gäng från XS. Till slut hade vi dansat så mycket att fötterna nästan gick sönder så vi åkte hem och sov 2 (!!) timmar innan det var dags att åka tillbaka till LA igen 😂 Var helt slut men hade SÅ jäkla kul!! Roligaste dygnet på länge och fick hänga med världens bästa gäng! ❤️❤️

 

Så kul att höra Chainsmokers låtar live 💃🏼💃🏼

Utsikten från vårt fina hotellrum på Aria😍

Las Vegas från planet 🛩

✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼