I fredags träffade jag Josephine, Emma och Sanna för lunch på Gracias Madre, en vegetarisk-mexikansk restaurang i West Hollywood. Jättemysigt ställe, perfekt för soliga dagar (har varit helt gaaaalet varmt denna vecka- typ 40 grader varje dag😩). Var rätt god mat och jättefint ställe men så hemska drinkar.. 😳 Vi beställde något vi trodde skulle vara goda, fruktiga drinkar, som ni ser på bilden, men de var alldeles rökiga och smakade bara tequila och kol typ.. Är faktiskt inte så många ställen i LA som har riktigt goda drinkar tycker jag, det är verkligen något som Sverige är mycket bättre på. Men vi hade det mysigt ändå haha! Och sedan hjälpte jag Sanna lite med att filma medan vi gick omkring på Melrose, då hon precis börjat vlogga. Ni kan se hennes video här om ni vill: länk

Som hon säger i videon så är det ju framförallt för hennes familj och vänner i Sverige för att hänga med i hennes vardag, men tänkte att om ni funderar på att börja plugga i LA så kanske det kan vara kul att se hur en dag kan se ut!
Kram!