Studera Certificate Program vid UCLA Extension och ta din karriär framåt

UCLA Extension erbjuder Certificate Program godkända för internationella studentvisum (F1 visum). Som en del av University of California, Los Angeles (UCLA) erbjuder UCLA Extension över 40 F-1 visum-godkända certifikatprogram som tillåter internationella deltagare att studera på heltid i USA. Certifikatprogram, som vissa universitet kallar “diploma programs”, består av en följd av kurser relaterade till ett specialiserat område eller ämne såsom allmänna företagsstudier, filmproduktion, marknadsföring, grafisk design, projektledning, hållbarhet och journalistik. Våra program erbjuder en praktisk, verklighetsbaserad tillämpning på varje studieområde, så att du kan vara bäst förberedd för nästa steg i din karriär.

Varför ett Certificate Program?

Studenter och yrkesverksamma anmäler sig till certifikatprogram av olika skäl. Många av våra amerikanska deltagare är yrkesverksamma som vill hålla sig uppdaterade inom sina områden och avancera till högre betalda positioner. Andra yrkesverksamma vill byta karriär och utforska ett nytt område. Internationella deltagare väljer ofta certifikatprogram som ett kostnadseffektivt alternativ till master- eller doktorandprogram i USA. Vissa internationella studenter vill bara ha erfarenheten av att bo i en stad är världsklass som Los Angeles och studera vid ett prestigefyllt universitet som UCLA.

Fördelarna med UCLA Extension

Utmärkt Kvalitet

UCLA Extension certifikatprogram uppfyller UCLA:s standarder för excellens och är godkända av UCLA Academic Senate.

Utmärkta Instruktörer

Branschexperter ger praktiska perspektiv på vardagens verklighet inom varje studieområde.

Praktisk Erfarenhet

Curricular Practical Training (CPT) och Optional Practical Training (OPT) finns tillgängliga för praktikplatser och möjligheter till anställning efter programslutet för dem som behåller sitt F-1 visumstatus i 9 månader (3 quarters i följd) eller mer.

Rimliga Avgifter

UCLA Extension-program är ett utmärkt värde och kostar vanligtvis mindre än hälften av en masterexamen.

Studera med amerikanska studenter

Internationella deltagare studerar sida vid sida med amerikanska deltagare och får samma höga nivå av undervisning.

Vilket Certificate Program vill du studera på UCLA Extension?

Välj mellan mer än 40 certificate programs.
Se programmen här

Källa: UCLA Extension

Vill du studera ett Certificate Program på UCLA Extension?

Läs mer och skicka in din ansökan här.