Social Media Expert (frilansuppdrag)

Frilans | Konsultuppdrag | Omfattning 20-50 %
Startdatum: Flexibelt
Slutdatum: Enl. ök.

Om Calistudies

Calistudies grundades 2016 och är en samlingsplats för studier i USA. Vi har samarbeten med amerikanska skolor och hjälper till att ansöka till college, universitet samt erbjuder språkresor. På Calistudies samlar vi kunskap och erfarenheter som vi själva hade velat ha innan vi tog våra väskor och korsade Atlanten för studier i det stora landet i väst. Nära samarbeten med skolorna innebär att vi kan erbjuda kostnadsfri hjälp att studera i USA.

Uppdraget som Social Media Expert

Vi söker dig som vill vara med och bygga Calistudies och behöver nu förstärkning i form av en Social Media Expert som kan lyfta företagets sociala medier till nästa nivå.

Vi letar efter dig som tidigare byggt upp och fått företags sociala medier att växa. Du har mycket goda kunskaper av att skapa, planera och utföra kampanjer på Instagram, Facebook, LinkedIn och TikTok. Du har goda kunskaper inom grafisk design samt erfarenhet av olika strategier och algoritmer för att nå målgruppen och få konton att växa.

Uppdraget innebär mycket frihet under ansvar och för att lyckas i rollen behöver du vara driven och självgående. Vi söker primärt dig som letar efter ett långsiktigt uppdrag som är öppen för att uppdragets omfattning ökar med tiden.

Meriterande är:

  • Erfarenhet av utlandsstudier, gärna från USA.
  • Utbildning inom digital marknadsföring.
  • Flerspråkig.

Om uppdraget

Ett långsiktigt konsultuppdrag på distans med flexibla arbetstider när det passar dig på dygnet. Omfattning: minst 20 %, upp till 50 % enl. ök. (gärna mer än så framöver).

OBS. detta är ett konsultuppdrag och du förväntas ha ett eget företag eller möjlighet att fakturera via annat bolag.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till jobb@calistudies.se