I lördags tog jag och Julia en kort och väldigt spontan tur till Los angeles för att gå på KYGO. På dagen gick vi i några butiker på Walk of Fame, efter det var det dags för lunch på Shake Shack, ett hamburgerställe, där vi mötte upp Carl och Karolin som också pluggar här i Santa Barbara 😊

På kvällen blev det middag på Hard Rock Café sen gick vi till Hollywood Bowl för att gå på konserten. Det blev en väldigt lyckad kväll, och han hade tre gästartister som sjöng live på några av hans låtar, bland annat Leona Lewis, G-Eazy och Labrinth.


På söndagen åt vi våfflor till frukost sen gick vi till en svensk butik som heter “Sockerbit” där dem säljer svensk lösviktsgodis. Jag blev så glad när jag hörde om den butiken då jag har saknat det massor sen jag åkte från Sverige! 😍Efter det välförtjänta godisbesöket blev det en tur till Paul Smith (den rosa väggen) för att ha en liten photoshoot💓

På eftermiddagen mötte vi upp Karolin och Carl igen, och åkte upp till Run yon för att kolla på den fina utsikten. Vi avslutade med en tur på Camarillo Outlet

Kort sagt blev det en riktigt bra helg 💋

🎓 MALIN 🎓