Vilka är vi?

Ulrika Lund
Ulrika LundInfluencer
Ulrika’s Studentblogg
Hej, jag heter Ulrika och är 25 år från Sverige. Jag studerar nu Business Marketing på ett universitet i Downtown LA som heter International American University. Jag flyttade till LA för 4 år sedan och studerade på Santa Monica College där jag tog examen i fashion design och merchandise. På min blogg kan du läsa om min tid på SMC och hur vardagen ser ut för mig idag med universitet, jobb och fritid. Kommer även ge tips och råd till dig som funderar på att själv ta steget att åka till Kalifornien för studier.
Vide Olsson
Vide OlssonInfluencer
Vide’s Studentblogg
Hej! Mitt namn är Vide Olsson och jag bor i Los Angeles. Jag har studerat konst på Santa Monica College i ett år och är nu inne på min tredje termin. I min blogg har jag tänkt berätta om hur det är att plugga på SMC och om livet här i LA, där det händer saker hela tiden! Jag hoppas att den ska kunna vara till hjälp för er som funderar på att göra något liknande. Kram!
Malin Brorell
Malin BrorellAnsvarig sociala medier & Influencer
Malin’s Studentblogg
Mitt namn är Malin och jag ansvarar för sociala medier. Hösten 2016 studerade jag på Santa Barbara City College i Kalifornien. I min blogg kan du följa hur det var att vara internationell student på SBCC. Jag hoppas kunna inspirera dig till att våga ta steget till att studera utomlands, oavsett om det handlar om en kortare eller längre tid.
Lisa Wendt
Lisa WendtSkribent
Mitt namn är Lisa Wendt och jag läser min första termin på Santa Monica College. Jag har alltid haft USA som favoritdestination och har tidigare varit på roadtrip totalt tre gånger här, både på västkusten och östkusten. Mitt största intresse är att resa, därför passade detta alternativ kombinerat med skola perfekt för mig. Har tidigare studerat i Madrid för att lära mig spanska och nu vill jag förbättra min engelska. Mitt mål som skribent på Calistudies är att inspirera samt förmedla användbar information om utlandsstudier och livet i staterna.
Mathias Brorell
Mathias BrorellGrundare
Mitt namn är Mathias och är grundare av Calistudies. Jag har bott, studerat och rest runt i Kalifornien och samlat på mig kunskap och erfarenhet som jag hade velat ha innan jag tog mina väskor och korsade Atlanten.

Jag har gått den långa vägen och satt mig in i lagar, regler och krångliga ansökningsprocesser för visum, college, universitet, språkskolor samt haft kontakt med olika myndigheter nödvändiga för utlandsstudier. Man skulle kunna säga att Calistudies första kund var mig själv. Jag vet vad som gäller och har under åren hjälpt vänner och bekanta iväg. Nu driver jag Calistudies med visionen att hjälpa andra att få samma oförglömliga upplevelse som jag och mina vänner haft. Jag såg ett problem med andra aktörers dolda avgifter, oschyssta villkor och breda fokus på allt för många länder vilket påverkar kunskap och kvalité. Calistudies är experter på Kalifornien och det självklara valet för dig som vill studera och uppleva det bästa av USA. Vi gör drömmar till verklighet.

Vill du vara med i teamet eller hjälpa oss?
Vill du vara med i teamet eller hjälpa oss?Välkommen att kontakta oss!

Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd!

Värdeord

Full fokus

- VI KAN USA.

Kvalité

– Genom ett starkt nätverk och erfarenhet på ett geografiskt område.

Modernt

– Vi administrerar allt som går digitalt för att få ner handläggningstiden och slippa onödiga väntetider.

Enkelt

- Vi gör det krångliga enkelt.

Prisvärt

- INGA DOLDA AVGIFTER. VÄLJ SJÄLV HUR MYCKET HJÄLP JUST DU BEHÖVER.

Tryggt

– Med vår erfarenhet ger vi dig den tryggheten du behöver.

Utvalda

– Vi har valt ut de bästa och mest prisvärda skolorna för att vässa ditt CV och hjälpa dig på vägen mot drömjobbet.

Företagsinformation

Calistudies

Bankgironummer: 5092-7698

KONTAKTA OSS