Vilka är vi?

Daniella Palm
Daniella PalmCopywriter
Daniella heter jag och arbetar som Copywriter på Calistudies. Den eviga drömmen om att bo i USA förverkligades när jag som 20-åring bestämde mig för att satsa på mina akademiska studier och skickade iväg ansökningar till universitet runt om i Kalifornien. Flytten tvärs över Atlanten resulterade i glädjefyllda och inspirerande år i Los Angeles där jag fullföljde en Associate Degree i journalistik. I efterhand kan jag blicka tillbaka på college-tiden med ett leende på läpparna. Förutom min utbildning och välputsade engelska som har kommit väl till hands i arbetslivet, har jag dessutom samlat på mig oförglömliga minnen och vänner för livet. Att studera i USA är något jag rekommenderar varmt. Med min erfarenhet hoppas jag kunna agera som en brygga och hjälpande hand för blivande studenter med siktet inställt på att uppfylla sina drömmar.
Karolina Hall
Karolina HallCopywriter
Mitt namn är Karolina och jag arbetar som Copywriter på Calistudies. Jag tog det stora klivet direkt efter gymnasiet och flyttade till Kalifornien som en äventyrslysten 19-åring för att studera på Santa Barbara City College med inriktning kommunikation. Så småningom styrde jag kosan söderut till San Diego State University, där jag tog examen med en Bachelor of Arts i kommunikation och hållbarhet.

Tiden har en tendens att flyga förbi när man har roligt, och snart hade jag bott i USA i hela sju år. För att få finanserna att gå runt arbetade jag vid sidan av studierna och lärde mig då navigera ett komplicerat byråkratiskt system av visumkategorier och arbetstillstånd. Nu hoppas jag dela med mig av denna kunskap och se till att du som blivande student får ett äventyr som är helt fritt från krångel!

Kajsa Sagebrand
Kajsa SagebrandSocial Media Marketing
Mitt namn är Kajsa och jag arbetar med Social Media Marketing på Calistudies. Jag är för nuvarande student i Los Angeles, Kalifornien där jag studerar min sista termin inom Business Marketing för en Associate Degree. Jag har spenderat de senaste fyra åren i Kalifornien där jag först flyttade för att jobba och sedan tillbaka som student. Intresset för utlandsstudier och att bo i USA har varit ett driv sedan gymnasiet. Los Angeles är en plats jag har återkommit till för att utveckla min engelska, få arbetslivserfarenheter samt resa och upptäcka. Inom min roll på Calistudies har jag möjligheten att utveckla mina kunskaper från mina studier och jag ser fram emot att vara till hjälp och bidra med mina erfarenheter till blivande studenter!
Mathias Brorell
Mathias BrorellGrundare
Mitt namn är Mathias och är grundare av Calistudies. Jag har bott, studerat och rest runt i Kalifornien och samlat på mig kunskap och erfarenhet som jag hade velat ha innan jag tog mina väskor och korsade Atlanten.

Jag har gått den långa vägen och satt mig in i lagar, regler och krångliga ansökningsprocesser för visum, college, universitet, språkskolor samt haft kontakt med olika myndigheter nödvändiga för utlandsstudier. Man skulle kunna säga att Calistudies första kund var mig själv. Jag vet vad som gäller och har under åren hjälpt vänner och bekanta iväg. Nu driver jag Calistudies med visionen att hjälpa andra att få samma oförglömliga upplevelse som jag och mina vänner haft. Jag såg ett problem med andra aktörers dolda avgifter, oschyssta villkor och breda fokus på allt för många länder vilket påverkar kunskap och kvalité. Calistudies är experter på Kalifornien och det självklara valet för dig som vill studera och uppleva det bästa av USA. Vi gör drömmar till verklighet.

Vill du vara med i teamet eller hjälpa oss?
Vill du vara med i teamet eller hjälpa oss?Välkommen att kontakta oss!

Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd!

Värdeord

Full fokus

- VI KAN USA.

Kvalité

– Genom ett starkt nätverk och erfarenhet på ett geografiskt område.

Modernt

– Vi administrerar allt som går digitalt för att få ner handläggningstiden och slippa onödiga väntetider.

Enkelt

- Vi gör det krångliga enkelt.

Prisvärt

- INGA DOLDA AVGIFTER. VÄLJ SJÄLV HUR MYCKET HJÄLP JUST DU BEHÖVER.

Tryggt

– Med vår erfarenhet ger vi dig den tryggheten du behöver.

Utvalda

– Vi har valt ut de bästa och mest prisvärda skolorna för att vässa ditt CV och hjälpa dig på vägen mot drömjobbet.

Företagsinformation

Calistudies

Bankgironummer: 5092-7698

KONTAKTA OSS