Vilka är vi?

Karolina Hall
Karolina HallCopywriter
Mitt namn är Karolina och jag arbetar som Copywriter på Calistudies. Jag tog det stora klivet direkt efter gymnasiet och flyttade till Kalifornien som en äventyrslysten 19-åring för att studera på Santa Barbara City College med inriktning kommunikation. Så småningom styrde jag kosan söderut till San Diego State University, där jag tog examen med en Bachelor of Arts i kommunikation och hållbarhet.

Tiden har en tendens att flyga förbi när man har roligt, och snart hade jag bott i USA i hela sju år. För att få finanserna att gå runt arbetade jag vid sidan av studierna och lärde mig då navigera ett komplicerat byråkratiskt system av visumkategorier och arbetstillstånd. Nu hoppas jag dela med mig av denna kunskap och se till att du som blivande student får ett äventyr som är helt fritt från krångel!

Mathias Brorell
Mathias BrorellGrundare
Mitt namn är Mathias och är grundare av Calistudies. Jag har bott, studerat och rest runt i Kalifornien och samlat på mig kunskap och erfarenhet som jag hade velat ha innan jag tog mina väskor och korsade Atlanten.

Jag har gått den långa vägen och satt mig in i lagar, regler och krångliga ansökningsprocesser för visum, college, universitet, språkskolor samt haft kontakt med olika myndigheter nödvändiga för utlandsstudier. Man skulle kunna säga att Calistudies första kund var mig själv. Jag vet vad som gäller och har under åren hjälpt vänner och bekanta iväg. Nu driver jag Calistudies med visionen att hjälpa andra att få samma oförglömliga upplevelse som jag och mina vänner haft. Jag såg ett problem med andra aktörers dolda avgifter, oschyssta villkor och breda fokus på allt för många länder vilket påverkar kunskap och kvalité. Calistudies är experter på Kalifornien och det självklara valet för dig som vill studera och uppleva det bästa av USA. Vi gör drömmar till verklighet.

Vill du vara med i teamet eller hjälpa oss?
Vill du vara med i teamet eller hjälpa oss?Välkommen att kontakta oss!

Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd!

Värdeord

Full fokus

- VI KAN USA.

Kvalité

– Genom ett starkt nätverk och erfarenhet på ett geografiskt område.

Modernt

– Vi administrerar allt som går digitalt för att få ner handläggningstiden och slippa onödiga väntetider.

Enkelt

- Vi gör det krångliga enkelt.

Prisvärt

- INGA DOLDA AVGIFTER. VÄLJ SJÄLV HUR MYCKET HJÄLP JUST DU BEHÖVER.

Tryggt

– Med vår erfarenhet ger vi dig den tryggheten du behöver.

Utvalda

– Vi har valt ut de bästa och mest prisvärda skolorna för att vässa ditt CV och hjälpa dig på vägen mot drömjobbet.

Företagsinformation

Calistudies

Företagsnamn: Brorell Consulting

Adress: Surbrunnsgatan 56, 113 48 Stockholm

Bankgironummer: 5092-7698

Telefon 08- 515 100 44

KONTAKTA OSS