Calistudies växer för fullt och vill med glädje välkomna Daniella Palm till teamet!

Daniella Palm kommer att arbeta som Copywriter på Calistudies. Den eviga drömmen om att bo i USA förverkligades när hon som 20-åring bestämde sig för att satsa på sina akademiska studier och skickade iväg ansökningar till universitet runt om i Kalifornien. Flytten tvärs över Atlanten resulterade i glädjefyllda och inspirerande år i Los Angeles där hon fullföljde en Associate Degree i journalistik. I efterhand kan Daniella blicka tillbaka på college-tiden med ett leende på läpparna. Förutom sin utbildning och välputsade engelska som har kommit väl till hands i arbetslivet, har hon dessutom samlat på sig oförglömliga minnen och vänner för livet. Att studera i USA är något hon rekommenderar varmt. Med sin erfarenhet hoppas Daniela Palm kunna agera som en brygga och hjälpande hand för blivande studenter med siktet inställt på att uppfylla sina drömmar.

Här kan du läsa mer om oss på Calistudies