Boende på Berkeley College

Det finns många olika boendealternativ för dig som ska studera på Berkeley College. En stor fördel med Berkeley College är att dem har egna studentboenden men det går också utmärkt att hitta ett boende på egen hand. För dig som tar hjälp av Calistudies ingår en lista på olika boendealternativ där tidigare studenter bott som omfattar en mängd närliggande alternativ utanför campus. Boenden finns på Manhattan och inom de närliggande städerna.

Berkeley College Westchester

En tågresa 40 minuter norr om New York City Midtown hittar du detta elevhem som ligger precis vid Berkeley College’s campus i White Plains. Här erbjuds studiolägenheter med pentry samt lägenheter med två och tre sovrum med fullt utrustade kök och vardagsrum. Studerar du på detta campus så har du gångavstånd till klassrum och tågstation. Väljer du att studera i Midtown Manhattan så är du också välkommen att bo här och det går även bra att dela upp studierna så att du tar några klasser på respektive campus. Ett månadskort för tåg kostar omkring 259 USD. Priset för bo på Berkeley College Westchester är cirka 4500 USD per termin. För att bo här behöver du fylla i en reservationsblankett som Calistudies hjälper dig att fylla i. Vill du ha mer information om detta alternativ välkommen att kontakta oss.

Calistudies Marknadsplats

För att underlätta för dig som student så har vi något som heter Marknadsplatsen, en kostnadsfri annonsplats för dig som studerar eller ska börja studera i USA. Här kan du hitta andra studenter som vill bli av med sitt boende eller söker rumskamrater. Ett tips är att så fort du blivit antagen lägger in en annons där du beskriver att du söker boende/rumskamrat, självklart helt kostnadsfritt.

Läs mer om behörighetskrav och ansökan till Berkeley College.

Mathias Calistudies

Hej! Hör av dig till mig så svarar jag på dina frågor.

Jag har tidigare varit student i USA.

Mathias Brorell, Calistudies

Kom igång med din ansökan

Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig och går sedan vidare med ansökan till skolan.

Calistudies hjälper dig kostnadsfritt.