Utbildningar på Santa Monica College

Program & Kursutbud

Studera på Santa Monica College och ta dig dit du vill

Santa Monica College erbjuder över 180 examens- och certifikatprogram. Med så mycket att välja mellan kan det vara svårt att bestämma vad du ska studera. Det är vanligt att börja med Liberal Arts-programmet på SMC och sedan byta huvudämne efter ankomsten. SMCs akademiska rådgivare finns på plats för att diskutera dina planer och hjälpa dig hitta rätt.

Här kan du se Santa Monica College kurskatalog

Study Abroad Package Program

Study Abroad-programmet är utformat för dig som vill studera på SMC under en eller två terminer och vill ha garanterade platser i de populäraste klassrummen. Programmet brukar vara tillgängligt för Business/Marketing, Sports/Nutrition, Psychology och Fashion, men utbudet varierar per termin. Kontakta oss så berättar vi mer.

Associate Degree

Associate Degree är ett tvåårigt program för dig som vill ha en stark akademisk grund, förbereda dig för en karriär inom ett yrkesämne och bli konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Efter en slutförd Associate Degree har du också möjligheten att göra en transfer till ett fyraårigt universitet som Junior (3:e året). Santa Monica College erbjuder Associate Degrees i en mängd olika ämnen.

Bachelor’s Degree (kandidatexamen)

Santa Monica College erbjuder även Bachelor’s Degree i Interaction Design. För att förbereda dig för antagning till detta program bör du först slutföra en Graphic Design Associate Degree. Denna examen utformades med omfattande expertis från industrin och förbereder dig för konkurrenskraftiga jobb inom området.

Intensive English Program

Intensive English Programme (IEP) är ett valfritt program som hjälper dig förbättra din engelska tills du är redo att delta i akademiska kurser på college-nivå. IEP erbjuds i början av varje månad under hela året. Efter att programmet är slutfört har du sedan möjlighet att studera vidare med SMCs vanliga kursutbud.

Certificate Programs

Santa Monica College erbjuder certifikat inom flera olika områden. Det är ett kortare, mer koncentrerat program av kurser i ett visst ämne. Till skillnad från Associate Degree-programmet, som innehåller en del allmän utbildning utöver studieområdet, innehåller certifikatprogrammet bara kurser inom ditt specifika certifikatämne. Certifikat kan ta en termin till två år att slutföra.

Hej! Hör av dig till mig så svarar jag på dina frågor.

Jag har studerat i Kalifornien.

Mathias Brorell, Calistudies

Kom igång med din ansökan

Skicka in din ansökan så kontaktar vi dig och går sedan vidare med ansökan till skolan.

Calistudies hjälper dig kostnadsfritt.