Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
Daniella
Ändra ditt omslagsfoto

Hej! Mitt namn är Daniella och jag arbetar som Copywriter på Calistudies. Idag bor jag i Stockholm men har tidigare bott och studerat i Los Angeles där jag läste till en Associate’s degree i journalistik. Tveka inte på att kontakta mig om du har några frågor om dina framtida studier i USA!


Status för denna avändare är Godkänd
Wilma
Hej hej! Wilma heter jag, är 18 år och bor i Stockholm. Någon som tänker plugga i CA våren 2022?
Matilda2001
Mitt namn är Matilda och har gått ekonomiprogrammet på en skola i Stockholm. Just nu arbetar jag på ICA och snart ska jag studera i USA. Jag är medlem för att lära mig mer om USA studier och hitta reskamrater.
mathiasbrorell
Hej 👋 Ansvarig utgivare på Calistudies här! Jag har bott, studerat och rest runt i Kalifornien och samlat på mig kunskap och erfarenhet som jag hade velat ha innan jag tog mina väskor och korsade Atlanten. Nu vill jag hjälpa dig 😃 Välkommen att kontakta mig för frågor eller feedback.
kajsasagebrand
Mitt namn är Kajsa och jag arbetar med Social Media Marketing på Calistudies! Jag bor för tillfället i Los Angeles där jag studerar min sista termin inom Business Marketing för en Associate Degree. Jag har erfarenhet av både jobb och studier i USA och har spenderat de senaste fyra åren i Kalifornien. Jag ser fram emot att hjälp att bidra med värdefulla erfarenheter till blivande studenter!
karolinahall
Hej! Jag heter Karolina och arbetar som skribent på Calistudies. Är numera bosatt i Stockholm men har tidigare studerat och arbetat i Santa Barbara och San Diego. Delar gärna med mig av information och erfarenheter som jag har samlat på mig under mina sju år i USA!
Calistudies
Studera på College & Universitet i USA. Calistudies är experter på studier i USA och hjälper dig med studierådgivning och hela din ansökan till skolan inklusive visum och CSN. Nära samarbeten innebär att vi hjälper dig kostnadsfritt.