Språkresor till USA

Välj mellan San Francisco, Santa Barbara, Los Angeles och San Diego

Kaplan San Francisco
Kaplan San Francisco
Charmig berömd storstad med ledande teknologi.
Kaplan Santa Barbara
Kaplan Santa Barbara
Vacker småstad vid stranden med massor av bra dagsutflykter.
Kaplan Los Angeles Westwood
Kaplan Los Angeles Westwood
Storstad, bäst för glitter och glamour med mycket utomhusaktiviteter och kändisspotting.
Kaplan San Diego
Kaplan San Diego
Storstad, bäst för en solig och levande kuststad där lokala och internationella studenter njuter av blomstrande konst, musik och kulturliv.

Calistudies hjälper dig kostnadsfritt med rådgivning och hela din bokning

Calistudies erbjuder språkresor i samarbete med Kaplan International som funnits i mer än 75 år och som har språkskolor runt om i världen. Kaplan’s skolor är prisvärda och håller en hög kvalité. Samarbeten innebär att du kan studera på Kaplan International med Calistudies till lägsta pris. Vi tar inte heller ut någon egen avgift och vi hjälper dig med ansökan till skolan, boende, visum och studiemedel från CSN. Här kan du läsa mer om Kaplan International.

Språkkurser på alla nivåer – Läs från 2 veckor upp till ett år

Språkkurserna passar allt från vuxna till dig som precis fyllt 16 år, vilket är minimiåldern. Kurserna finns på flera olika nivåer, från enklare till avancerad. Kurserna startar varje måndag och du väljer själv hur länge du vill läsa och vilken studietakt du vill läsa i. Läs en enklare kurs och ha mycket tid till att upptäcka Kalifornien eller förbättra din engelska på snabbast möjliga sätt genom att läsa en intensivkurs, eller väljer du att läsa på en takt mittemellan. Språkkurserna startar året om och sker i mindre klasser. Du kan välja att lägga upp dina studier under en längre mer intensiv period som berättigar till studiemedel från CSN eller väljer du en kortare och mindre intensiv period som gör att du kan slippa visum. Calistudies hjälper dig att hitta rätt utbildning för just dig.

Certifikat

Efter avklarad utbildning har du inte bara träffat vänner och upplevt Kalifornien utan också förbättrat dina yrkesmässiga möjligheter och blivit tilldelad ett certifikat för avklarad utbildning.

Boende

Välj själv om du vill ha hjälp med boendet. Antingen bor du hos en amerikansk familj eller bor du tillsammans med andra studenter och får vänner för livet.

Påbörja din bokning

BOKA HÄR