Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
Calistudies
Ändra ditt omslagsfoto

Hej 👋

Ansvarig utgivare på Calistudies här! Jag har bott, studerat och rest runt i Kalifornien och samlat på mig kunskap och erfarenhet som jag hade velat ha innan jag tog mina väskor och korsade Atlanten. Nu vill jag hjälpa dig 😃


Välkommen att kontakta mig för frågor eller feedback.


Status för denna avändare är Godkänd
Jonathanrudman
Drömmer om att studera entreprenörskap i USA
Anders011
Anders heter jag och funderar på att studera på SBCC.
Alicestjarna
Jag är 19 år gammal och bor i Göteborg.
Carolinacarrin
Jag ska till Santa Barbara i augusti och söker boende och rumskamrater :)
Wilma
Hej hej! Wilma heter jag, är 18 år och bor i Stockholm. Någon som tänker plugga i CA våren 2022?
Daniella
Hej! Mitt namn är Daniella och jag arbetar som Copywriter på Calistudies. Idag bor jag i Stockholm men har tidigare bott och studerat i Los Angeles där jag läste till en Associate’s degree i journalistik. Tveka inte på att kontakta mig om du har några frågor om dina framtida studier i USA!
Calistudies
Studera på College & Universitet i USA. Calistudies är experter på studier i USA och hjälper dig med studierådgivning och hela din ansökan till skolan inklusive visum och CSN. Nära samarbeten innebär att vi hjälper dig kostnadsfritt.
kajsasagebrand
Mitt namn är Kajsa och jag arbetar med Social Media Marketing på Calistudies! Jag bor för tillfället i Los Angeles där jag studerar min sista termin inom Business Marketing för en Associate Degree. Jag har erfarenhet av både jobb och studier i USA och har spenderat de senaste fyra åren i Kalifornien. Jag ser fram emot att hjälp att bidra med värdefulla erfarenheter till blivande studenter!
karolinahall
Hej! Jag heter Karolina och arbetar som skribent på Calistudies. Är numera bosatt i Stockholm men har tidigare studerat och arbetat i Santa Barbara och San Diego. Delar gärna med mig av information och erfarenheter som jag har samlat på mig under mina sju år i USA!
Marcus
Resa, Uppleva, Leva