Vi kan med glädje meddela att Santa Barbara City College blir första skolan vi erbjuder till höstterminen 2016. SBCC som det förkortas är ett av USA:s mest populära community college beläget med milsvid utsikt endast ett stenkast från Stilla havet. Här pluggar 20 000 studenter varav 1100 är internationella studenter från 70 olika länder varav det är en av de populäraste skolorna för svenska studenter att studera på. Skolan grundades år 1909 och har sedan dess blivit utsedd till USAs bästa community college flera gånger om. Terminsavgifterna är låga och här finns ett rikt utbud av program och kurser på både akademisk och yrkesinriktad nivå. På campusområdet finner du massor av faciliteter som förgyller din studietid så som affärer, restauranger, caféer, gym, datorsalar, bibliotek och lounger. Fritt fram att använda och som kommit att bli ett kännetecken för skolan hittar du också den berömda olympiska arenan från 1984 där OS i Los Angeles anordnades. Om du är sportintresserad så finns det många studentklubbar och skollag att gå med i inom till exempel amerikansk fotboll, löpning, tennis, volleyboll och fotboll. Vi är övertygade om att du kommer att trivas här!