Godmorgon, eller godkväll för er.

Senaste dygnet har jag varit ganska jetlag då vi ligger 9h efter svensk tid här, men har börjat vänja mig vid den lokala tiden nu. Idag hängde jag på State Street (Santa Barbaras lokalgata) med Felicia och Linnéa, vi åt lunch och kollade i några butiker. Sen gick vi en strandpromenad och sen vidare till Santa Barbara City College, och GUD vad fint det är!! Skolan ligger verkligen precis intill havet, och har en stor arena, La playa Stadium.


På eftermiddagen gick jag och Felicia och mötte upp Fanny, Alexandra och Michaela så åt vi middag på en mexikansk restaurang som heter Sandbar. Jag valde självklart tacos, då det är min favoritmat, men så hade dem lagt i koriander i tacosen, och jag som hatar koriander haha. Utöver det så var det en väldigt mysig restaurang!