Tänkte ta tag i det här med bloggandet och skrivandet som jag sa att jag skulle göra. Ska snart ta mig igenom andra natten här i Santa Barbara. Hur mår jag då? Jag mår bra. Stundtals irriterad och blir det väldigt enkelt, men det är för att jag har så mycket att fixa samtidigt som jag inte riktigt känner mig hemma ännu i lägenheten. Men i själva California, i miljön, här känner jag mig hemma. Verkligen. Allt är så fantastiskt och jag tvekar inte på att det här kommer bli det bästa jag någonsin har gjort.

Idag har vi äntligen fått lite saker klara, bland annat amerikanskt nummer, amerikanskt bankomatkort och köpt lite nödvändigheter och mat till lägenheten. Ju mer vi fixar i lägenheten, desto mer hemma känner jag. Våra amerikanska roomies tog oss till en mexikansk restaurang ikväll där vi åt god mat och lärde känna varandra, så himla välbehövligt.

Tänkte att jag i ett senare inlägg skulle skriva mer om känslorna innan avfärd, förberedelserna innan och resan hit. Ville egentligen bara visa er att jag faktiskt lever.

(Skulle egentligen publicerats igår, men dessvärre somnade jag med datorn i knät haha)