Det händer så mycket här hela tiden, kan ännu inte riktigt fatta att jag bor här utan känns fortfarande lite som semester faktiskt. Människorna, vädret och miljön är helt fantastiskt. Jag tror verkligen att varenda människa som kommer hit trivs jäkligt bra. Jag börjar redan känna lite smått ångest över att tiden kommer gå så fruktansvärt snabbt och att jag inte riktigt kommer vilja åka hem och lämna det här livet som man bygger upp här.

Är rätt taggad på att skolan drar igång nästa vecka. De kurserna jag har valt att läsa är engelska, introduction to management, management in organizations och life fitness. Känns som en rätt bra combo – Jag vill ju studera ledarskap och jag vill bli bättre på engelska och sen en träningskurs på det.

I alla fall, livet här är verkligen stundtals som i en amerikansk film. Har upplevt så många stunder då jag bara behövt stanna upp för ett par sekunder för att ta in det som händer och njuta av att det faktiskt sker. Till exempel var vi ett stort gäng, och då menar jag inte tio pers utan snarare typ 40 pers som drog ner till stranden för Bonfire, hur mysigt? Vi har gått promenader på stranden, suttit på berg och tittat ut över vatten, spelat beerpong med red cups, ätit middag på stranden, varit på fest i Isla Vista som på riktigt är som i Project X, ja ni hör ju? Detta liv är som i en FILM och jag älskar det!

IMG_4579 IMG_4576