Godmorgon för mig här på andra sidan jorden. I måndags drog skolan igång på riktigt, började med att crasha en engelskaklass, jag hade inte valt just den engelskan för att den klassen var full, men man kan alltid gå dit första lektionen och hoppas på att någon annan har hoppat av och att man själv får plats. Igår hade jag min första management klass och jag gillar det! Jag tror verkligen jag kommer utvecklas så mycket som ledare och jag kommer få så mycket nya kunskaper. Efter det var det engelska igen, dock en annan klass och även idag är det en engelskalektion. Anledningen till att jag läser så mycket engelska den här veckan är för att jag försöker bestämma mig för vilken av de två engelskaklasserna jag vill ha, antingen den jag crashade i måndags eller den jag faktiskt har valt, försöker få mig en så bra inblick som möjligt i kurserna, vad de handlar om etc för att sedan bestämma mig.

Skolan och campuset är så vackert. Det är så mycket människor och härlig stämning. Jag ska ta mer bilder på campuset så jag kan visa er. Så fint!! Mitt första intryck av lärarna än så länge är positivt, de jag har hunnit träffa än så länge verkar bry sig mycket om sina elever och om att vi ska må bra. Tummen upp för det! Nu ska jag och min roomie Tess laga lite frukost innan vi ska bege oss mot State Street (stan) och leta efter skolböcker och skolmaterial och i eftermiddag är det dags för engelskan. Ha det BÄST vänner!