Hello! 😊

Nu är den första skolveckan avklarad, och den bjöd på massa roligt men också en hel del praktiska saker att ta itu med, som att köpa alla skolböcker, försöka hitta till alla klassrum, och att ge sig på att försöka komma in på (s.k  crasha) en proppfull superpopulär kurs…., Kursen jag ville komma in på var Management där man läser om ledarskap, organisation och personalfrågor. Jag ville sååå gärna få en plats på den kursen och låg uppsatt på väntelistan, så det började med att jag gick dit och pratade med läraren och hon sa bara åt mig att delta på lektionen och att vi sedan får se om jag får plats på kursen… Jag såg hur alla platserna började fyllas på och var beredd på att få lämna klassrummet, några minuter senare började hon ta närvaron på alla som blivit registrerade. Sen kommer det… hon ropar ”Malin” två gånger, och ingen svarar, det hinner går några sekunder och sen ropar hon istället ”Brorell”, och jag förstod ingenting… Jag hade alltså fått den sista platsen på kursen. Blev jätteglad när jag hörde mitt namn då det är en kurs som jag verkligen vill läsa🙈😁I och med att jag kom in på Management kursen hoppade jag av International Business kursen så nu ska jag istället läsa Tennis, Business, Marketing, Life fitness och alltså Management. Riktigt nöjd med dessa kurser, dessutom har jag väldigt bra och motiverande lärare som verkligen bryr sig om oss elever.

Men nu har jag helg! Så ikväll får jag Sverigebesök av min vän Richard och hans kompis som är här på semester, ska bli trevligt att träffas 😊

🎓 MALIN 🎓