Igår hyrde vi bil från Santa Barbara och begav oss på en mini roadtrip till Los Angeles som ligger ungefär två timmar bort. Kan ni tänka er sex svenska tjejer i en bil tillsammans påväg mot storstaden LA? Vi har gjort så mycket grejer dessa två dagar så jag känner att jag behöver dela upp alla inlägg så det inte blir alldeles för mycket på en och samma gång. Att köra bil i LA är ändå rätt enkelt, det var jag som körde oss dit och ja det är mycket trafik men det är i princip bara inne i storstaden och ja, där är det kaos. Vi bestämde oss för att turista lite och tog oss till The Hollywood Sign direkt. Vi fick hikea oss upp en bra bit och utsikten var helt fantastisk. Tyvärr slog vi in lite fel i GPSen så vi hamnade rätt långt ifrån skylten, vilket sög men vi har i alla fall sett den och nästa gång vet vi att vi kan komma den riktigt nära. Som jag har skrivit i mina tidigare inlägg, så känns allt så overkligt. Ni vet Hollywoodskylten ser man ju bara på filmer? Har på något konstigt sätt ändå känts som att dessa grejer faktiskt inte existerar i verkligheten, men det gör det tydligen. Jag har SÅ mycket bilder från våran resa till LA men vi får helt enkelt börja med några bilder från The Hollywood Sign.

14248935_1456212034395494_923511806_n IMG_5352 IMG_5355