Att festa i LA som tjej är nice. Vi hade en promoter som fixade in oss på 1oak vilket är den kändaste klubben i Los Angeles. Vi fick gå förbi hela den långa kön som var utanför för att komma in på klubben och så fick vi en hel del gratis dricka. Helt ärligt spenderade jag inte en enda krona den kvällen pga att vår promoter hela tiden hade dricka vid bordet. Vi fick VIP band på oss och stod vid ett bort bakom DJ båset. Vi hade tyvärr lite för höga förväntningar på klubben och hade hoppats på att se några kändisar där, har hört en hel del att Leonardo Dicaprio hänger där mycket och även Kardashians etc. Dock så såg vi ju inte en enda känd person där såklart, och jag upplevde inte att det var så jättebra drag på klubben utan det var mest så att man stod och smådansa och sjöng med i låtarna kring sina bord man stod vid.

För att gå ut i LA måste man vara 21, dock så kunde man tydligen muta vakterna med 20 dollar så fick man komma in om man var under, vilket några av mina tjejkompisar gjorde. Att bära klänning och klackar är ett måste när man går ut i LA. Annars kan promoters eller vakterna neka en till att komma in, vilket kan låta rätt sjukt men jag tyckte faktiskt det var roligt att klä upp sig så mycket i och med att det egentligen inte riktigt behövs på samma sätt varken i Stockholm eller i Santa Barbara. 1oak stängde redan vid två på natten vilket också var en besvikelse, men överlag var det kul att uppleva klubbandet i LA och nästa gång får vi bara hoppas på att det är lite bättre drag.

IMG_5620Här är en bild på mig och min bästa bror Tess som jag åkte samma plan med och som också är min roomie. Vet inte riktigt vad jag hade gjort utan henne faktiskt.