Beginning Tennis, 
Vad ska man börja….,denna kurs är helt klart min roligaste! Har fått en ny hobby
för GUD vad kul det är! 😀 Läraren är väldigt skön också och hon tycker man är duktig bara man träffar bollen 1 gång haha. En riktigt peppande coach som verkligen vill att man ska lära sig att spela och har fixat att vi får spela med bollmaskiner. Känns iallafall som att jag blir bättre och bättre för varje lektion, har börjat lämna bollmaskinerna mer å mer och fått in viss teknik för “backhand, och forehand” och allt vad det heter 😉

Marketing,
I denna kurs har vi en äldre kvinna som är minst virrig och flummig, men hon är fortfarande en ganska bra lärare trots allt haha. Men kursen handlar alltså som ni förstår om marknadsföring och just nu är vi mitt uppe i ett grupparbete där uppgiften går ut på att samla in pengar och skänka till en ”non-profit organization”. Den gruppen som vinner och lyckas samla in mest pengar får dela på 300 dollar .

Management,
Den här kursen skrev jag om i ett tidigare inlägg, det är en kurs om ledarskap och organisation. Just nu håller vi på att äta pizza i kursen 😉 .. där vi ska analysera företagets bemötande, service etc av personalen etc. Det är dock den enkla biten av kursen, utöver detta är det en hel del uppsatser, prov och gruppövningar. I denna kurs har jag också en väldigt bra lärare som ger en chans att utmana sig själv. Kort sagt en rolig och givande kurs.
img_5125.jpg


Business,

I denna kurs läser jag om förvaltning, marknadsföring, bokföring, finans, ekonomi och etik inom just business. Den här kursen är nog min mest utmanade och svåraste kurs då läraren, en äldre man, har en väldigt hög nivå på uppgifterna, och han vill att vi ska bli mer kritiska och analytiska. Men han är samtidigt väldigt jordnära och bjuder en hel del på sig själv.. Känns som man kommer lära sig väldigt mycket i den kursen!

Life Fitness,
Life Fitness är en kurs som ger en tillgång till skolans gym, kursen går ut på att man ska gymma 2,5h per vecka. Eftersom jag gymmar en del hemma så kändes den kursen självklar! 😀 Annars så är väl gymmet helt okej, lite få maskiner men det är bra att man får gymkortet via skolan och att man får bestämma helt själv när man ska gå dit.