Jag har verkligen haft fullt upp så har inte riktigt hunnit berätta klart om resan till LA. Dagen efter vi varit på 1oak ville alla tjejer till IKEA för att köpa grejer till lägenheten men jag och Tess strosade runt lite i Hollywood och gick återigen på Walk of Fame, åt lunch på ett mysigt café och drack en milkshake på ett riktigt amerikanskt drive in place som man ser på filmer. Tjejerna plockade upp oss i våran stora bil vi hyrde och så åkte vi runt en liten stund i Beverly Hills innan vi bestämde oss för att röra oss hemåt mot Santa Barbara. Beverly Hills var helt fantastiskt fint och vi stannade utanför Jennifer Anistons hus, dock såg vi verkligen ingenting då det var täckt med massa höga buskar, träd, murar och allt vad det innebär. Vi bestämde oss också för att köra till Aviciis hus där vi i alla fall såg hans hus och bil. 🙂 Vill man se ett riktigt fint område så är Beverly Hills perfekt. Så vackert med galna hus!

Vi hade tänkt att stanna till i Malibu för att leta reda på Justin Biebers och Leonardo Dicaprios hus, men vi var tyvärr alldeles för trötta och vi kände att vi tar det nästa gång vi åker till LA för fler gånger kommer det definitivt att bli. IMG_5652IMG_5593