Hej på er!
Jag tänkte berätta lite om mig själv först och främst så ni vet vem jag är. Jag heter Yasmine Stjärnström, är 25 år och pluggar på SBCC, Santa Barbara City College. Jag har varit här i Californien i 1 månad och 3 dagar för att vara exakt och bor på det absolut bästa stället man kan tänka sig för en studieresa, nämligen Beach City som ligger ca 1 minut från skolans campus. Jag tog steget att ta mig hit och söka till skolan utan att känna någon alls och utan att ha fixat boende. Dock rekommenderar jag att lösa boende innan ni åker hit oavsett vad organisationen ni åker genom säger. Jag fick hjälp och rådgivning, som jag själv tycker gav mig väldigt mycket, för OJ vilken process det är att ta sig hit, men det är såå värt det. Därför rekommenderar jag av att ta hjälp av någon organisation som ex. Calistudies. Jag åkte faktiskt hit med 3 andra som varit på samma infomöte som mig, vi gjorde en fb-grupp och bokade flyg och första hotellet tillsammans. Nu bor jag med två av dom, nämligen Emma och Jenny, Jonathan som var den tredje vi åkte med bor också här på BC(Beach City) men i ett annat hus.