I helgen kollade vi på vår första amerikanska fotbollsmatch på skolan för nu har fotbollssäsongen kommit igång så kommer vara en del hemmamatcher på skolan under helgerna, så vi passade självklart på att gå och kolla! 🙂 Dem mötte “West LA”, och det var riktigt kul att se hur amerikansk fotboll går till (en minst sagt aggressiv sport) och en svår sport överlag att förstå sig på. Utöver fotbollsmatchen var det även cheerleaders på plats som var jätteduktiga, typiskt amerikanskt alltså! Motståndarlagets cheerleading lag hette något så “ovanligt” som “Wildcats” . Resten av helgen har jag och mina roomies haft en riktig städdag, vi skurade, dammade av och fixade lägenheten tipp-topp. Blev riktigt fint faktiskt, i några timmar iallafall för sen kom gästerna och stöka ner igen.. Så det var inte sista städdagen här hemma ;).. Förutom städdag, fotbollsmatch och fest har jag och Julia kört pass på gymmet. och självklart har jag även hunnit besöka The Habit två gånger under denna vecka! #Ettmåste.

14284946_1288036991236954_708978948_o