Just nu är det så otroligt mycket plugg så jag hinner knappt uppdatera vad som händer här. För under all min fritid så vill jag göra hur mycket som helst.

Imorgon är det mid- term. Dvs ett stort prov som man har i mitten av terminen, eller “semestern” som det kallas här. Nu har det ju bara gått ett par veckor men tydligen ska vi ha mid- term ändå! Ämnet är International Business som är ganska så svårt, speciellt om engelska inte är modersmålet iom att det är så många nya “Business ord”. Men i vilket fall så är det precis det jag vill plugga. Man ska aldrig ta den lätta vägen!

Helgen som var struntade jag till mesta dels i plugget. Jag och mina roomies hade anordnat en kräftskiva för alla svenskar här på Beach City och några amerikanare också som fått höra om vårt stå hej!  Vi blev ca. 40 personer vid ett långbord utanför Town House, de husen vi bor i. Vi hade styrt upp med kräftor och sånghäften mm från Ikea och allt var bara så lyckat!