Solnedgångarna här är helt fantastiska och varje gång levereras olika typer. Ibland är himlen helt rosa och ibland gul. Det är så himla vackert och det är precis som med palmerna här, man tröttnar verkligen aldrig.
Det är en hel del pluggande på gång nu. Man märker verkligen att collegelivet har dragit igång på riktigt. Jag kan dock inte riktigt fatta att jag är inne på sjätte veckan, det vill säga att en tredje del av skolan har REDAN gått? Tiden gå så fruktansvärt snabbt och om mindre än två veckor har vi midterms i alla våra kurser. Spännande och läskigt på samma gång. Vad mer har hänt? Hela förra söndagen spenderades på sjukhus faktiskt. Jag lyckades faceplanta lite under lördagsnatten när jag tyckte att åka skateboard i lägenheten var en bra ide. Detta resulterade till en grov faceplant, massa tårar och blod circa överallt tyvärr. Morgonen efter tog jag mig till sjukhuset och fick mig fem stygn precis under hakan, lite huvudvärk och svårt att äta pga smärta i käkarna. Kanske inte jättekonstigt med tanke på att hakan och huvudet fick ta all smäll eftersom jag inte ens hann reagera och ta emot mig med armarna? Men bättre mår jag nu i alla fall och stygnen ryker antingen på söndag eller måndag. Annars flyter livet på himla bra här borta och jag trivs galet bra och jag ångrar fortfarande inte en sekund att jag åkte hit. Detta är helt klart det bästa jag gjort so far! Avslutar detta inlägg lite snyggt med ännu en härlig solnedgångs bild som är tagen från skolan faktiskt. Ha det bäst alla vänner!
IMG_6213