Vädret förra veckan har varit helt galet. Kan ni förstå mig när jag säger att vi har haft hela 38 grader varmt? På kvällarna när vi gick ut var det liksom 30 grader. Vi har varken en fläkt eller AC i lägenheterna så ni kan ju bara föreställa er hur vi mådde på nätterna. Vi tillbringade våra dagar på Luria Library vilket är ett bibliotek på skolan och det var det enda stället som var en aning svalare än allt annat. Som jag skrev i tidigare inlägg så fick jag ju som sagt sy fem stygn i hakan förra helgen och denna helg lyckades jag ta sönder min telefon så den är helt jäkla paj. Frågan är bara vad som händer mig denna helg? Hur som helst hade jag en galet rolig vecka och helg följt med en fest med Hawaiitema. Jag och Tess (min roomie och soulmate här) gick steget längre och tänkte att vi skulle vara Nemo och Doris. Förstår ni? Nemo och Doris på ett Hawaiiparty? Fråga mig inte alls hur vi tänkte men det var helt klart den roligaste kvällen so far och jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde då med henne. Vi bjöd människorna på festen på ett härligt skratt också och tänkte mest bara att det finns väl fiskar i Hawaii? Eller?..

Idag har jag haft min management lektion, följt av att jag satt tre timmar i biblioteket för att plugga inför midterm nästa vecka och även tagit mig en tripp till gymmet. Nu sitter jag med Tess och vi ska skriva på vår Essay som ska in imorgon, och ja, ni hör ju, vi pluggar faktiskt en hel del också om jag ska vara ärlig. 🙂 Kommer upp ett inlägg lite senare där jag skriver mer ingående om mina kurser så att ni faktiskt har lite koll på vad det är jag faktiskt pluggar. Ha det gott så länge!

(På bilden ovan från vänster ser ni alla mina roomies: Christina, Hayley (båda amerikaner), Elsa och Tess).

image