Hej på er, hoppas allt är bra!

I fredags blev det en lugn dag, jag och mina roomies åt på “The Habit” och tog en liten shoppingrunda på State Street,  dagen avslutade med lite middag på McDonald’s. 

Resten av helgen har jag hängt på stranden, och i lördags passade jag och Julia på att köra ett förmiddagspass på gymmet. Efter passet gick vi till ett av skolans bästa utsiktsställen och tog lite bilder 😊 Såå otroligt vackert här…


Igår var jag, Karolin, Carl och Nathalie på bio, vi såg “Bridget Jones Baby”, tyckte det var en riktigt rolig och bra film. Var första gången jag var på bio här, det var även väldigt lite folk i biosalongen.. stor kontrast från hemma. 

Nu ska jag snart iväg till min tennislektion sen blir det att plugga inför mina mid-terms i business och management som jag har denna vecka. 

🎓 MALIN 🎓