Efter Malibu tog vi oss till vår lägenhet vi skulle bo i över natten och mötte upp Veronika. Sjukt härlig tjej verkligen och är glad att jag träffade henne någon gång hemma i Sverige innan vi åkte hit. Vi beställde hem middag och fixade oss i ordning och bestämde oss för att föra tillsammans på vår rooftop som vi hade. Otrolig utsikt då vi såg både Hollywood skylten och en himla massa PALMER!
IMG_0715
Senaste gången vi var i LA testade vi på nattklubben 1Oak men denna gång fick det bli Warwick. Grym musik och härlig stämning! Två helt olika nattklubbar men jag gillar båda ställena.
IMG_0753
När det började bli stängningsdags drog vi oss vidare till Beverly Hills där vi hade fått inbjudan till en efterfest. Vi hade inte riktigt någon aning om vad som väntades men H E R R E G U D !!! Det var en fet grind med vakter och utanför var det Ferraris och en himla andra massa sjuka bilar. Efter en backe upp kommer vi till ett galet hus med en pool och vattenfall som är typ i en grotta som man ovanpå kunde gå på? Sjukt svårt att förklara och sjukt svårt för er att förstå tror jag, men det var riktigt jävla FETT!! Ta en titt på bilden nedan kanske ni får en lite klarare bild av vad jag menar. Vi kom tillbaka till lägenheten vid fem på morgonen skulle jag tro och däckade i princip ganska direkt.IMG_0750