Okej, tre veckor sedan sist. Alldeles för länge, jag vet. Men har haft så mycket nu så att blogga och uppdatera har totalt glömts bort. Vi har i alla fall haft alla våra midterms nu, vilket är ett prov i kurserna på allt vi har gått igenom hittills. Skulle vilja påstå att jag är nöjd med resultatet i min Managementklass men mindre nöjd med resultatet från min Ledarskapskurs, vilket är den svårare kursen. Men jag fick i alla fall inte underkänt vilket är det viktigaste.
IMG_0398
Hur som helst, i helgen tog vi oss en ytterligare tripp till LA där vi hämtade upp Tess bästa tjejkompis Veronika som är här och hälsar på i 10 dagar. Vi åkte tillsammans med Elsa, Sofia och Clara också. Vi hyrde en bil och jag, som vanligt, stod för körandet. Vi stannade till i Malibu och åt lunch på Malibu Farm vilket är en jättefräsch restaurang vid piren och havet som gör sin mat på bara organiska råvaror. Hur fräscht som helst var det och området kring Malibu pier var otroligt fint!
IMG_0754(1)
IMG_0756