Och så har man testat på att fira Haloween här på andra sidan jorden också. Jag har, utan att överdriva, haft en av de roligaste helgerna någonsin. Vi började i torsdags med att gå på en fest här på Beach City hos vår svenska killkompis Jonathan. Jag och min bästavän Tess tänkte att vi skulle vara lite roliga och kreativa och klädde ut oss till Tinder vilket vart sjukt lyckat och bra om jag får säga det själv. Vi började lite smått hos oss och sedan gick vi över till Jonathan där det var helt SMOCKAT med människor. Det var väldigt blandat med bekanta ansikten och människor man aldrig träffat förut, samt både svenskar och amerikanare vilket var kul! Tyvärr vart festen nedstängt relativt tidigt av Sequrity som jobbar här pga för mycket folk. Men vi fortsatte vidare och överlag en lyckad kväll. I lördags drog vi till en Halloweenfest i en villa i Downtown och vi bestämde oss i sista sekund att ändra vår sminkning så den vart väl lite sådär om jag får säga det själv. Jag, Tess och Veronika tyckte faktiskt festen där var rätt lame så vi bestämde oss för att ta en Uber tillbaka till Beach City där vi bor och fortsätta här. I lördags var vi ganska slitna och försökte ta oss an rond tre men det gick alldeles för segt så vi bestämde oss för att hålla oss nyktra och drog upp till Yellows som det andra lägenhet komplexet kallas, där var det en SJUK halloween fest verkligen. Tyvärr kom det ett par poliser och stängde ner pga den sjuka folkmängden som var där. Återigen gick vi tillbaka till Beach City och fortsatte där istället. Synd nog fick vi höra dagen efter att draget på Yellows hade fortsatt hela kvällen, vilket var tråkigt då det var hur fett som helst.
IMG_1144
Igår när det var den riktiga dagen för Halloween tog vi oss till en strand för en Bonfire vilket var hur mysigt som helst. Vi var kanske 15-20 pers som satt vid elden i mörkret och lyssnade på musik, tittade på stjärnorna och hörde vågorna från havet och bara snackade allmänt skit. Som ni vet brukar det ju alltid hända mig och Tess något under helgerna, och nu kan jag meddela er att jag lyckades dra ytterligare en faceplant igår när vi gick på parkeringen till stranden och stukade tre fingrar och fick en del skrapsår på båda knäna. Utöver det har jag också slarvat bort mitt leg och Tess har spräckt sin iPhone för fjärde gången nu.Men i alla fall, jag är så himla glad över att jag har haft en så otroligt lyckad helg här med alla mina fina vänner. Helt klart en helg jag sent kommer glömma. 🙂

IMG_1145