Idag var min lektion morgonlektion i Marketing inställd. Läraren sa att hon var sjuk men jag tror mer detta berodde på att hon, precis som dem flesta, satt uppe och följde valet. Jag och mina roomies satt i varje fall klistrade framför CNN. Dock måste jag säga USA:s valsystem är väldigt komplext om man jämför med Sveriges så det är inte lätt att förstå sig på allting. Men hur som helst så tycker jag att det var ett otroligt spännande val. Det har även varit kul att få vara här under valperioden och att få följa valet på nära håll! 🇺🇸

I och med den inställda lektionen imorse så hade jag bara en lektion idag, tennis. Blev en riktigt bra lektion och man märker att alla har blivit väldigt duktiga nu så här långt in på terminen vilket gör det ännu roligare att spela. På eftermiddagen mötte jag upp Karolin, vi låg på stranden och solade lite. Har varit 32grader varmt idag och 28 igår, så härligt!! ☀️

🎓 MALIN 🎓