I fredags var jag och Julia på ett ställe som heter Backyard Bowls. Det var riktigt goda Bowl där men nästa gång får det bli en small istället för large för dem var riktigt stora och mäktiga. Resten av eftermiddagen spenderades på stranden så härligt☀️


På lördagen blev det gymmet på förmiddagen sen gick jag och några vänner och kollade på terminens sista amerikanska fotbolls match. Därefter blev det en tur på stan och lunch på The Habit. 

Idag har jag pluggat hela dagen, är en hel del plugg att göra såhär i slutet på terminen. Just nu sitter jag och skriver en uppsats för min tennis klass. Vi har fått i uppgift att skriva om något som är relaterat till tennisens historia, eller kring kända tennisspelare, hur tennisreglerna går till, saker som har med tennis att göra helt enkelt. Så nu sitter jag och skriver om när Björn Borg vann sitt första Wimbledon 1974. Trodde dock inte tennis var ett ämne med uppsatsskrivning men det här kan nog bli bra ändå.

🎓 MALIN 🎓