I torsdags kom min kusin hit på besök från San Franscisco. Vi firade Thanksgiving här tillsammans i Montecito med hennes farbror och släkt.

 

Vi åt middag bestående av kalkon, och stuffing, vilket är traditionell mat för thanksgiving firande. Under middagen skulle alla kring bordet berätta vad dem är tacksamma för här i livet. Var riktigt fint att höra, själv är tacksam över min fina familj och vänner hemma i Sverige men också alla nya vänner jag lärt känna här i Santa Barbara, att jag har hälsan i behåll och att jag har tak över huvudet. Men också att jag bor i ett land som Sverige 😊 (förutom just nu då haha) 

Men kort sagt är jag glad att jag fick uppleva Thanksgiving här, tycker verkligen att det är en fin tradition som får en att uppskatta saker omkring sig ännu mer, är så lätt att man tar saker här i livet för givet ⭐️✨❤️

🎓 MALIN 🎓