Jag är hemma!!! Kom hem igår! 😀 Känns både jättebra men även väldigt konstigt att vara hemma igen efter en så lång tid. Men jag kände mig ändå redo för att åka hem igen då jag tyckte en termin på college var lagom 😊 Denna resa är ett minne för livet som jag sent kommer glömma, jag är så glad att jag tog den här chansen att studera utomlands, det är något jag har velat göra väldigt väldigt länge. Tillslut bestämde jag mig bara för att köra och se vad som händer. Att åka själv och att jag äntligen kom iväg var både läskigt men också otroligt lärorikt och befriande. Jag har utvecklas enormt som person, gått ur min comfort-zone och lärt mig otroligt mycket om mig själv. Jag har även blivit bättre på engelska och träffat massor av härliga människor från hela världen, vilket har gett mig nya perspektiv på saker. Jag skulle verkligen säga att detta är något som alla någon gång borde göra i sitt liv 😊

🎓 MALIN 🎓