Calistudies vill varmt välkomma Ulrika Lund som bloggerska till teamet. Ulrika som är 25 år gammal flyttade till Los Angeles för fyra år sedan och började sina studier på Santa Monica College där hon tog en examen i fashion design och merchandise. Idag studerar hon Business Marketing på International American University som ligger i Downtown Los Angeles. Ulrika vill med sin blogg dela med sig av sin tid på Santa Monica College och låta dig få en inblick i hur hennes vardag ser ut idag med universitet, jobb och fritid. Här kommer hon även ge tips och råd till dig som själv funderar på att ta steget till att studera i Kalifornien.

Vad fick dig till att börja studera i USA och varför just Kalifornien?

Jag har alltid varit väldigt fascinerad av USA och speciellt Kalifornien så har länge velat bo här. Jag åkte till LA och kände på en gång att jag ville bo här så började kolla upp olika alternativ. Jag har alltid haft ett jättestort intresse för mode och design så när jag såg att SMC hade en sån utbildning så bestämde jag mig för att söka. Har inte ångrat en enda sekund att jag åkte. Min dröm, och jag vill med hjälp av mina studier vara en kläddesigner och starta mitt egna klädmärke. Jag trivs superbra än, älskar vädret och bara känslan LA ger mig.

Här hittar du Ulrika’s Studentblogg.